Bedre søgemaskineoptimering – få overblikket med Google Search Console

28 februar 2018
Astrid Pedersen
Bedre søgemaskineoptimering - få overblikket med Google Search Console

Hvis du selv føler, at du har gjort dig al verdens umage med at forbedre SEO på din website, kan det være frustrerende gang på gang at opleve, at dine links synker til bunds på Googles søgeresultatsider. Dette skyldes med stor sandsynlighed, at du har begået den begynderfejl, som består i at antage, at SEO – Search Engine Optimization – kun er et spørgsmål om at fylde keywords i indholdet på sin website.

SEO er andet og mere end gode, relevante brødtekster og produktbeskrivelser – de spiller selvfølgelig en stor rolle, men kan ikke stå alene. Det er altafgørende, at du også har de andre SEO elementer på plads, hvis du vil opnå – og opretholde – en flot placering på de store søgemaskiner Google, Bing og Yahoo.

Skab overblik over SEO på din website eller webshop med Google Search Console

Et af de mest effektive redskaber, med hvilken du kan skabe dig et overblik over dine sider, er Google Search Console. Med Google Search Console kan du se, om der er døde links, 404 fejl (Side Ikke Fundet) eller andre kritiske crawl fejl på din website. Du kan også vælge at uploade et sitemap til google Search Console, og således hjælpe Google til lettere at kunne crawle dit site.

Få flere SEO tips på klikko.dk

Flere Nyheder