BOXIT – billig flytning med stor fleksibilitet

04 september 2017
admin
BOXIT – billig flytning med stor fleksibilitet

Står du og skal flytte, så er der penge at spare, når du sammenligner tilbud og priser hos forskellige flyttefirmaer. Hos BOXIT kan du skræddersy din egen flytning, så den passer til netop dine behov, og uanset hvilken løsning du vælger, er det billigt. Du kan vælge at leje en flyttebox, der er en container, som du fylder op med dine ting i dit eget tempo, og så kommer flyttefolkene fra BOXIT og transporterer den til dit nye hjem Foretrækker du at klare flytningen selv, kan du f.eks. leje en flyttetrailer og gøre det præcis, som du ønsker det. Stor fleksibilitet er i det hele taget kendetegnende, når du vælger BOXIT. På hjemmesiden kan du under flytning pris se, at BOXIT tilbyder nogle af de billigste priser på markedet.

Lej en container i forbindelse med renovering

Skal du renovere eller ombygge dit hus, kan du leje en container hos BOXIT, hvor du kan opbevare dine ting midlertidigt. Containeren placeres lige udenfor din bolig, så du nemt kan få fat på dine ting. Containeren kan lejes i flere størrelser og fås med eller uden isolering

Opbevaring i sikrede rum

Skal dine ting opbevares i en periode, så tilbyder BOXIT opbevaring til billige priser i sikrede rum. Dermed har du en mulighed for tryg opbevaring af dine ejendele i en periode, indtil du flytter ind i et nyt hjem. Tingene står tørt og sikker, så der er ingen risiko for, at de kommer til skade eller bliver stjålet.

Gode råd og flyttetilbehør af høj kvalitet

Hos BOXIT tilbyder de gode råd og høj service i forbindelse med flytning. Du kan også bestille forskelligt tilbehør, som du har behov for i forbindelse med din flytning. Du kan bl.a. bestille flyttekasser i forskellige størrelser af høj kvalitet og bobleplast, som beskytter dine ting maksimalt under flytningen.  

Flere Nyheder