Du kan finde lækre brugte biler på dansk bilportal

10 november 2020
Astrid Pedersen

Er du på udkig efter en ny bil til dig og din familie – og må den helst ikke koste spidsen af en jetjager? Så er der al mulig god grund til at vende blikket mod det danske brugtvognsmarked. Du kommer nemlig til at betale i dyre domme for en spritny bil, også selv om den prismæssigt ligger i den billige ende.

Dette skyldes at fabriksnye biler i Danmark af staten pålægges skyhøje skatter og afgifter, hvilket blæser priserne på nye biler op i et nærmest urimeligt leje.

Du vil således ikke realistisk kunne finansiere anskaffelsen af en ny bil uden at skulle gældsætte dig. Og befinder du dig i begyndelsen af din voksen til værelse med nystartet familie og nyligt anskaffet bolig har du nok bedre ting at bruge dine penge på end på at afdrage et dyrt bil lån.

Køb brugt når du køber bil – det betaler sig

Vælger du i stedet at anskaffe en brugt bil vil du kunne slippe med at betale en brøkdel af bilens nypris. En brugt bil med et par år eller fem på bagen vil nemlig allerede have gennemgået den største del af det værditab som påbegyndes fra det øjeblik en ny bil overdrages i sin nye ejers varetægt.

Dette værditab sluger snildt 1/3 eller mere af bilens nyværdi inden for de første tre til fem år. Og derfor kan det rigtig godt betale sig at finde en god brugt bil i stedet for at investere i en funklende ny model.

Find gode brugte biler online på Biltorvet

Skal familiens nye bil være en brugt én af slagsen kan du med stor fordel tage et kig på en af Danmarks største og mest anvendte bil portaler Biltorvet. Her finder du et stort udvalg af brugte biler fra samtlige kendte mærker – læs mere på Biltorvet.dk.

Flere Nyheder