En guldsmed med solbriller?
guldsmed

En guldsmed med solbriller?

Ja, den er god nok, det er ikke en røverhistorie eller et forsøg på unødigt blikfang i rubrikken for at få dig til at læse videre, hvor vi så ikke kan leve op indholdsmæssigt med sammenhæng mellem rubrik og indhold, eller vi snyder dig eller laver en journalistisk stramning.

For der findes faktisk en guldsmed, hvor man kan købe solbriller hos.

Man forestiller sig måske en guldsmed som enten noget fra gamle dage, der kan minde om en urmager, hvor mekanik og tingeltangel fylder forretningen fra top til bund, mens en langskægget indehaver har travlt med at kære for de mindste detaljer.

Eller også ser man for sig en fisefornem guldsmedeforretning, hvor man angiveligt skal være af en hvis agtelse for at få foretræde, og hvis man spørger om prisen, skulle man slet ikke være dukket op til at starte med.

Sådan er alle steder heldigvis ikke, men man kan sagtens finde en guldsmed, hvor der er pænt og rent og til at komme til, mens udsøgte genstande er lagt til forevisning med mulighed for at købe disse – blandt andet solbriller – under belysning, mens personalet er imødekommende og forstående for alle slags kunders behov.

Dog er der stadig tale om kvalitets-solbriller, som man nok vil møde anerkendelse fra ens omgangskreds, hvis man gik med disse.

Vi taler selvfølgelig om den kollektion af solbriller, der er skabt mellem racerkøreren Tom Kristensen og mærket PREGO.

Sammen har de skabt en formidabel kollektion af solbriller, der passer til alt fra at slænge sig på stranden til de hårdtpumpende køreture på motorvejen.

Man kommer til at føle sig lidt som den mangedobbelte Le Mans-vinder, når man ifører sig et par solbriller fra hans kollektion.

Og så er det altså, som vi var inde på tidligere, muligt at købe disse solbriller via en guldsmed.

Du skal blot følge linket ovenover, så finder du de mange forskellige solbriller fra Tom Kristensens kollektion.