Erfaren og dygtig bogholder virksomhed i Roskilde
bogholder roskilde

Erfaren og dygtig bogholder virksomhed i Roskilde

Betaler du også for meget for revision, bogføring, indberetning af moms og udarbejdelse af årsregnskab? Er du samtidig usikker på, præcis hvad det er, du får for pengene – og om du overhovedet er lovmæssigt forpligtet til at have en dyr revisor? Føler du dig på den anden side ikke helt i stand til at klare disse opgaver selv, og vil det være for stor en belastning for dig selv at skulle sidde med den tidkrævende bogføring og det halv årlige eller kvartalsmæssigt afregnede moms regnskab? 

Så bør du nok undersøge, om din virksomhed har en størrelse, som berettiger, at du skifter din dyre revisor ud med en dygtig bogholder. De fleste bogholdere kan, hvis de tager deres embede alvorligt, sagtens håndtere bogføring og indberetning af moms samt klargøring af årsregnskab for små virksomheder, det vil sige virksomheder, som falder under grænsen for en vis årlig omsætning, har under et vist antal ansatte, og fortrinsvis beskæftiger sig med serviceydelser eller salg af produkter inden for landets grænser. Med andre ord: Hvis du er en enkeltmands virksomhed, eller for eksempel har en lille håndværker virksomhed med få ansatte, eller arbejder som selvstændig konsulent og primært leverer service ydelser – så er det slet ikke sikkert, at du har behov for – eller er lovmæssigt forpligtet til at have – en revisor.

Bogholder Kompagniet er en virksomhed bestående af dygtige bogholdere med erfaring fra alle hjørner af det danske forretningsliv. Vores mission er at sikre, at klienterne får den bedst mulige vejledning. Dette indebærer, at vi, ud over at sørge for, at dit bogholderi stemmer, også rådgiver i forhold til din virksomheds økonomiske historie, så du kan få det optimale ud af din indtjening. For en virksomhed, som ikke har en økonomi- eller revisions afdeling, er vores sparring service guld værd. For kompetent bogholder Roskilde – besøg bogholderkompagniet.dk