Få en maler i Hvidovre til at male din bolig

25 januar 2021
Astrid Pedersen

Trænger lejligheden eller huset til en ordentlig indvendig overhaling uden, at der behøver at være tale om den store forkromede renovering? Så bør du overveje, om ikke det bare er vægge, træværk og lofter, som skal have en tur med malerkosten. Og dernæst bør du kontakte dit lokale malerfirma for et uforpligtende tilbud på denne opgave.

Hvorfor ikke bare male selv?

Det er naturligvis intet som helst i vejen for at du selv kaster dig ud i projekt indvendig maling af stuer og værelser. Du skal blot være forberedt på at der her er tale om et stykke arbejde som er både hårdt og slidsomt, og som nemt kan komme til at koste dig en uges fuldtids arbejde.

De fleste mennesker har bedre ting at bruge deres ferie på – og hvis du er én af dem er professionelt malerarbejde altså værd at overveje. Så slipper du også for at skulle købe ind til dit malerarbejde samt dække af, fjerne gammelt tapet, og selvfølgelig udføre det hårde malerarbejde.

Alene det at købe maling, primer, grunder, pensler, spande, sandpapir, spartler og andet maler udstyr kan let komme til at tage en dag. Du skal rundt og shoppe i byggemarkeder og farvehandler for at finde det du skal bruge. Der ud over er det så langt fra nogen gratis omgang selv at skulle købe ind til male eventyret.

Du kommer hurtigt af med mange tusind kroner. Og du kan ikke trække hverken prisen eller momsen på udstyr og materialer fra i skat som et professionelt malerfirma vil kunne.

Lad din lokale maler i Hvidovre hjælpe dig med at friske boligen op

Faktisk vil det i langt de fleste tilfælde bedre kunne betale sig at lade en faglært håndværker forestå dit malerarbejde. Du kan finde din lokale maler i Hvidovre hos Malerkanonen via hjemmesiden Malerkanonen.dk.

Flere Nyheder