Få lavet personlige plakater

15 oktober 2018
Anders Lundtang Hansen
Få lavet personlige plakater

Plakater kan bruges til mange forskellige ting, om det så er som minde via en festivalplakat, en sjælden plakat fra en begivenhed, blot som pynt på en bar væg eller noget helt andet.

Men kunne det ikke være for genialt, hvor man helt selv kunne vælge motivet til ens plakater, få dem specialdesignet, eventuelt være lyddæmpende og brandhæmmende?

Det kan faktisk lade sig gøre!

Pludselig åbenbarer der sig en verden af uanede muligheder med motiver, man selv vælger og sammensætter til en collage til ens plakat.

Man kan helt selv vælge, om man vil have benyttet nogle billeder, man selv ligger inde med, som kunne være ferieminder, billeder af et nyfødt barn eller måske blot et enkelt motiv, man gerne vil fremhæve.

Muligheden er også, at man selv vælger nogle motiver fra en database, fordi man bare ønsker sig sådan en collage, uden at ville benytte egne motiver.

Og så kan man selv bestemme størrelserne på disse collager, så de både kan tage sig formfuldendte ud og stjæle opmærksomheden i det rum, de bliver hængt op i, eller som en mindre plakat, hvor man skal tæt på for at se alle detaljerne i motiverne.

En mulighed er også at få lavet flere af samme slags collage-plakater, så man kan hænge flere op på samme væg og på den måde få collager i collager.

De andre fordele er, at man kan få lavet collagerne i nogle flotte finisher med farver, der passer til de udvalgte motiver.

Du kan få lærrederne på dine collager til at have svæverammer, hvilket er en rammeløsning, der vil få det til at se ud som om, at motiverne svæver ud foran rammen.

Som nævnt kan plakat-collagerne også laves med lydabsorberende effekt og brandhæmmende.

En collage-plakat er også en rigtig god gave-idé, hvis man for eksempel vil glæde en anden person med et flot motiv.

Flere Nyheder