bil lån

Få råd til en bedre bil med et billigt bil lån

I Danmark er nye biler utroligt dyre i anskaffelse. Dette skyldes ikke mindst de tårnhøje gebyrer, staten har valgt at lægge på fabriksnye biler. Til gengæld er de nyere biler på markedet utroligt brændstoføkonomiske, hvilket betyder, at du på sigt sparer en del penge ved at anskaffe en ny bil i stedet for fortsat at køre rundt i den gamle benzinsluger. Samtidig er der penge at hente på grønne afgifter – og bor du i en større by, kan du med en miljøvenlig bil af nyere dato slippe billigere uden om parkerings licensen.

En ny bil er en tryg bil

Er du bekymret for din families sikkerhed, når I sammen kører til og fra arbejde, skole eller institution i den gamle bil, kan du med en ny bil opnå en højere grad af tryghed under transport. Nye biler anno 2019 er langt mere sikre at køre i end deres ældre forgængere, og er tilmed forsynet med teknologiske features så som bak-kamera og parkeringssensor, som gør livet lettere for dig og eventuelt andre chauffører i husstanden.

En anden fordel ved at investere i en ny bil frem for i en gammel, brugt én af slagsen er, at du slipper for at skulle bekymre dig om uventede og uforudsete reparationer – og om det overhovedet er muligt at fremskaffe reservedele. En nyere bil er langt mere driftsikker og up to date, og du kan køre i flere år uden at skulle have bilen på værksted.

Find det bedste billån online, og få råd til din nye bil

De færreste har dog råd til at købe en ny bil kontant – af grunde anført i begyndelsen af artiklen. Derfor kan du via Ikano Bank få et fordelagtigt bil lån til en konkurrencedygtig rente, så du kan finansiere din bil over en periode på op til tolv år. Læs mere på ikanobank.dk