Find din akuttandlæge i Silkeborg
tandlæge

Find din akuttandlæge i Silkeborg

Vi ved alle sammen, at det er vigtigt at gå til tandlæge et par gange om året. Men samtidig er det vigtigt at tage kontakt til tandlægen med det sammem, skulle behovet for akut tandbehandling opstå.

Hvornår har jeg brug for akut tandbehandling?

Hvis du pludselig får stærke smerter i tænder eller gummer, eller hvis du oplever at det begynder at bløde voldsomt fra dit tandkød, bør du opsøge akut tandlægebehandling så hurtigt som muligt. Der kan nemlig være tale om en tandbyld som der er gået hul på. Dette kan godt gå hen og blive rigtig farligt for dit generelle helbred.

Derfor er det en god idé at have kontakt oplysningerne på din nærmeste akut tandlæge inden for rækkevidde. På den måde er du sikret kompetent tand behandling, også uden for normal arbejdstid. Dermed har du bedre mulighed for at begrænse skadernes omfang.

Der ud over kan du få brug for akut tandbehandling i tilfælde af traume. Hvis du kommer ud for en ulykke hvor en eller flere tænder bliver beskadiget er det smart at få en tandlæge til at kigge på dem med det samme.

I mange tilfælde vil din akut tandlæge kunne hjælpe dig med at lappe tanden sammen på midlertidig basis. Og så kan du få færdiggjort behandlingen ved en regulær tandlæge konsultation når klinikken åbner igen.

Hvor kan jeg få akut tandbehandling i Silkeborg?

Hvis du leder efter en tandlægeklinik i Silkeborg som udfører akutte tandbehandlinger kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik. EBdent Tandlægeklinik kan altid tage akutte patienter, eller alternativt henvise til andre tandlæger i Silkeborg som kan hjælpe på akut basis. Du kan altid henvende dig til EBdent Tandlægeklinik selv om du ikke har tid til tandbehandling på forhånd – så får du den service du har brug for. Kontakt EBdent Tandlægeklinik på ebdent.dk.