Find din nærmeste GLS pakkeshop til indlevering af pakker

06 september 2021
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke? Så kan du med stor fordel benytte dig af en pakkeshop.

Hvad er en pakkeshop?

En pakkeshop er et indleveringssted til forsendelser som skal håndteres af et fragtselskab. I de fleste tilfælde vil indleveringssteder benyttes hvis forsendelsen er for stor til at kunne sendes som almindeligt brev, det vil sige via en postkasse.

I gamle dage skulle man på posthuset for at sende en pakke. Nu om stunder findes der indleveringssteder, eller pakkeshops, over alt.

Du vil som regel kunne finde din nærmeste pakkeshop i et supermarked, i en kiosk eller på en tankstation inden for overskuelig afstand. Der ud over vil du kunne benytte din lokale pakkeshop til både indlevering og afhentning af forsendelser uden for normal kontortid da pakkeshoppens åbningstider typisk vil følge supermarkedets, kioskens eller tankstationens.

Det er med andre ord lettere at sende og modtage pakker end nogen sinde før. Især på grund af de nye digitale muligheder når det handler om udprintning af pakkelabels.

Hvordan sender jeg en pakke via en GLS pakkeshop?

Hvis du ønsker at benytte den internationale forsendelses operatør GLS kan du nemt og hurtigt få et pakkelabel til udskrift via Indleveringssted.dk. Du skal blot udfylde formularen med pakkens mål og vægt samt navn og adresse på modtageren. Så vil forsendelsens pris blive beregnet.

Du vil blive præsenteret for et antal muligheder for forsendelse – og så er det faktisk op til dig hvilken du vil vælge. Når du har betalt for forsendelsen og udskrevet din pakkelabel skal denne blot klæbes fast på pakken som du herefter kan indlevere til forsendelse i en GLS pakkeshop. Og med den smarte tracking app kan du spore pakken på dens rejse fra dig til din modtager.

Uanset om du vælger GLS, PostNord, UPS, TNT, Bring, DHL eller en anden fragtvirksomhed kan du få hjælp til forsendelse og lokalisering af pakkeshop på Indleveringssted.dk

Flere Nyheder