Forkæl din krop med bodycare

11 februar 2021
Anne-Mette Hansen

Kroppen og huden har behov for kropspleje. Lækker bodycare er derfor den bedste selvforkælelse. Det kan være alt fra hudplejeprodukter, du smører kroppen ind i efter et bad, til forskellige behandlinger, der gør din krop endnu dejligere.

Hvilke kropsbehandlinger og hudplejeprodukter er nogle af de mest brugte og populære lige nu? Læs med i denne guide, og find ud af mere. 

Permanent hårfjerning til hele kroppen

Dét at fjerne hår på kroppen er ret in i tiden. Det handler ikke blot om at fjerne hår under armene eller på benene. Det kan også være uønsket hårvækst i ansigtet. At bruge diverse hårfjerningscremer og barberingsprodukter er for mange en del af fortiden.

Rigtig mange vælger i stedet at købe en behandling til permanent hårfjerning. Dette foregår via laserbehandling. Der skal typisk mere end én behandling til, for at alle dine hår på f.eks. benene er fjernet fuldstændig. Det er en dyrere behandling, men så kan du også leve i flere år uden at skulle barbere eller vokse dine ben hele tiden. 

Ansigtspleje der fjerner rynker og bumser 

Pleje af ansigtet er en anden meget populære bodycare. Dét at have et fejlfrit ansigt uden hverken rynker eller bumser er de fleste kvinders ideal. Det kræver både rynkecremer, samt ansigtspleje der fjerner bumser. Men f.eks. også behandlinger af ansigtet.

Mange kvinder får udført botexbehandlinger for at komme rynkerne til livs. Det kan være en dyr affære, men hvis ikke man er begyndt med ansigtspleje og rynkecreme i god tid, kan det være den eneste løsning til at fjerne rynkerne. 

Bumser kan være et stort problemer. Ikke kun som teenager, men også senere i livet. Det kan kræve nogle helt specifikke ansigtsprodukter, egnet til formålet, at komme bumserne til livs. 

Alt i alt findes der mange måder at pleje kroppen på. Du kan læse meget mere om dem og få nogle gode guides her: danishbodycare.dk.

Flere Nyheder