Fremhæv dine kvindelige former med en brystoperation

09 august 2017
Camilla Skøtt
Fremhæv dine kvindelige former med en brystoperation

For mange kvinder er brystet det mest feminine af kroppen og desuden en kropsdel, der har stor betydning for selvtilliden og dermed også for personligheden. Det kan virke som et voldsomt ansvar at lægge over på en enkelt kropsdel, men faktum er, at kvindebryster gennem alle tider har været centrum for en enorm opmærksomhed – og det får selvfølgelig betydning for vores kropsidealer.

En del kvinder er ikke tilfredse med deres bryster. Det kan skyldes, at de er for små eller for store, men det kan også være på grund af amning og alderdom. Uanset hvad grunden er, så er det muligt at gøre noget ved det med en brystoperation. Sammen med Aleris-Hamlet har vi kigget nærmere på de forskellige muligheder – læs med her og få et indblik i brysternes verden.

Brystforstørrende operation (BFO)

En brystforstørrelse er den mest almindelige form for brystoperation og en løsning for mange kvinder, der føler, at deres bryster er for små. Det kan være et boost til selvværdet og lige præcis dét, der skal til, for at kvinden kan skabe harmoni mellem krop og sind.

En BFO kan laves enten ved hjælp af implantater eller ved at bruge kvindens eget fedt til at øge barmens størrelse. Førstnævnte løsning foregår ved brug af silikone- eller saltvandsimplantater, mens sidstenævnte foregår ved, at der fjernes overskydende fedt et sted fra kroppen, som derefter placeres i brysterne.

Brystløft

Der kan være forskellige årsager til, at kvindens bryster med tiden mister sin naturlige facon. Først og fremmest spiller alderen en rolle, da huden med tiden mister sin elasticitet, og brystet dermed begynder at synke. Dernæst kan faktorer som graviditet, amning og vægttab spille ind, da disse også har indflydelse på elasticiteten og brystets efterfølgende fasthed.

Med et brystløft fjernes den overskydende hud, så det ungdommelige bryst genskabes, og denne løsning kan desuden kombineres med indlæggelse af brystimplantater.

Brystreduktion

Modsat de kvinder, der døjer med følgerne af for små bryster, er der de kvinder, som har fysiske problemer på grund af for store bryster. Den store vægt fra brysterne kan give smerter i blandt andet ryg og give svamp under brystet, men størrelsen kan også virke hæmmende for nogle kvinder, der dermed oplever samme problemer med selvtilliden, som kvinder med små bryster.

Store bryster kan reduceres ved hjælp af en brystreduktion, hvor brysterne formes, så de er proportionelle med resten af kroppen og dermed skabes en balance, der både styrker selvværdet samt løser eventuelle fysiske belastninger.

Flere Nyheder