Giv din reol et nyt liv med en gang sprøjtemaling

02 september 2021
Emilie Jacobsen

Har du en reol, hvor du er træt af farven, har du måske overvejet, om du skal prøve at sælge den eller bare smide den ud. Hvis det er en reol, som du ellers er glad for, er det dog ærgerligt, hvis det kommer så vidt. I stedet kan du overveje at få den sprøjtemalet. I det tilfælde får du en holdbar maling af reolen, der ser professionel ud og er med til at give den et nyt liv. Ved at give reolen en ny farve kan det være, at den passer langt bedre ind i dit hjem igen. Det er derfor en oplagt mulighed for dig. 

Et af de firmaer, der sprøjtemaler møbler, er dibberndesign.dk. De har stor erfaring på området og kan sikre dig, at du får et godt resultat fra start af. Du kan vælge stort set lige den farve, du ønsker. Hvis du har lyst til at prøve et lidt mere vovet udseende af, kan du derfor også sagtens det. Hvis du bliver træt af farven, kan du jo altid bare få malet reolen om igen. 

Sådan gør du din reol klar til lakering

Inden du kan få din reol sprøjtemalet, er det vigtigt, at du sørger for at rengøre den grundigt. Derefter skal du afmontere den, hvis den er skruet fast til væggen. Er den ikke det, skal du i gang med at skille den ad. Hængsler og beslag skal tages af, og du skal tage skufferne ud af den.

Der er altså også noget arbejde i det for dig, når du skal have malet din reol. Dog ikke mere, end hvis du selv skulle male den, og du kan opnå et langt flottere resultat ved at lade andre gøre det. Derfor er det bestemt besværet værd for dig. Specielt i forhold til, at du kommer til at have en reol med en maling, der kan holde i mange år fremover. 

Flere Nyheder