Handler en fodboldrejse kun om fodbold?

17 september 2021
Emilie Jacobsen

Prøver din kæreste at overtale dig til at tage med på en fodboldrejse, så I kan se hans yndlingshold spille, kan det godt være, at du er lidt skeptisk. For handler en fodboldrejse ikke bare om at se fodbold? 

Det behøver den faktisk ikke nødvendigvis at gøre. Hvis I rejser med fodboldpakker.dk, er I typisk af sted i tre til fem dage. Hvis I vil være af sted i længere tid, kan I vælge at forlænge ferien. På rejsen kan I vælge mellem at se en, to eller tre kampe. Hvis det bare er en enkelt kamp, som din kæreste gerne vil se, er det jo kun en af dagene, I bruger på det. Resten af tiden har I tid til at se byens seværdigheder, gå ud at spise og shoppe og nyde hinandens selskab. 

Hvis du frygter, at du kommer til at tilbringe hele rejsen på et fodboldstadion, kan du altså godt begrave den frygt nu. Det kommer nemlig ikke til at ske. 

Kan jeg godt tage på fodboldrejse, selvom jeg ikke interesserer mig for fodbold? 

Selvom det ikke er det mest oplagte for dig at tage på en fodboldrejse, når du ikke interesserer dig for fodbold, kan du jo sagtens gøre det. Hvis din kæreste er interesseret i det, kommer det jo til at styrke jeres bånd, at I får den oplevelse sammen. Det giver ham mulighed for at vise dig noget af det, hans synes, er fedt ved fodbold. 

For det er noget helt andet at stå på stadion med en kold fadøl og se fodbold, end det er at sidde derhjemme i sofaen. Har du svært ved at blive revet med derhjemme, vil du finde ud af, at det er langt nemmere, når du står på stadion omgivet af tusindvis af andre fans. En fodboldrejse kan altså være med til at give dig en større forståelse for din kærestes passion. 

Flere Nyheder