Hvad får du ud af en professionel ansigtsbehandling?
Kosmetolog Roskilde

Hvad får du ud af en professionel ansigtsbehandling?

Jeg får som regel en ansigtsbehandling hver eller hveranden måned; det afhænger lidt af årstiden. Det er blevet en kontinuerlig forkælelse af mig selv og min hud, og det giver mig altid en masse ny energi. 

Mange har spurgt mig, hvorfor jeg bruger så mange penge på det, og om jeg virkelig får noget ud af det. Derfor har jeg, sammen med min kosmetolog i Roskilde, sat mig for at lave en lille liste over de mange gode ting, som ansigtsbehandlingerne gør for mig. Du får den her.

6 gode grunde til at få ansigtsbehandlinger

1) En ansigtsbehandling er en dybderensing af huden, og det er bare ikke det samme at stå derhjemme foran spejlet. Af flere årsager: produkterne er ikke professionelle, det er behandleren heller ikke (medmindre du selv er kosmetolog) og du risikerer at skade huden, hvis du gør noget forkert. 

2) Det er en helt grundlæggende god omgang forkælelse, der efterlader dig med ny energi og et smil på læben.

3) Der følger rådgivning med. Det gør der altså ikke, hvis du selv forsøger at lægge en ansigtsmaske hjemme på badeværelset. Og den daglige behandling af huden spiller trods alt stadig en massiv rolle, hvis du vil have frisk og smuk hud.

4) Huden bliver mættet med ekstra fugt og pleje. Det er særligt vigtigt i vinterhalvåret, hvor den kolde luft er hård ved huden.

6) Professionelle behandlere bruger fx damp til at åbne porerne og særlige teknikker til at få dybtliggende urenheder og hudorme væk fra huden. Det kan du ikke klare selv.

Hvor tit er det nødvendigt med en behandling?

Tjah… Det er svært at svare på. For min hud er det nok at komme en gang hver halvanden måned, men jeg passer også godt på min hud i den mellemliggende periode. Har du meget problemfyldt hud, kan det være nødvendigt at komme oftere, og har du meget fin hud, som du selv plejer godt, så kan du måske nøjes med at komme hver anden måned.