Hvad forventer du af en webshop?

24 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Lad os antage sådan et eksempel med, at du søger efter smukt boheme tøj og feminin stil, så er der jo nogle ting, som du fokuserer på, når du skal finde dem på nettet.

Det kan være noget meget specifikt, som du leder efter, så det bliver meget målrettet med søgningen, hvorfor det i stor grad handler om at finde der, hvor det er billigst, og det kan blive sendt til en hurtigt og billigt.

Andre gange leder man måske ikke efter noget specifikt, så man vil gerne have et stort udvalg, hvor webshoppen er meget nem at gå til, så man nemt kan finde rundt og navigere i det.

Det skal også være en shop, som man kan betale let på, hvor det er en autoriseret en, så man ikke mistænker, at man bliver lokket til noget, man ikke vil være med til.

Tøj / Mode / Sko / webshop

Andre forventninger til den webshop

Måske regner man ikke med et gigantisk udvalg fra denne webshop, men man vil have det bedste, og så er det mere vigtigt med kvaliteten end prisen, da det gerne skal være noget tøj, som man kan bruge længe.

Desuden må kundeservice gerne være god, så man let kan komme i kontakt med de ansatte, hvis der er spørgsmål eller andet, som man gerne vil have opklaret.

Det kan også være rart, hvis der er en guide til, om tøjet passer en, så man kan regne det ud hjemmefra, da det jo er udslagsgivende for, at det er noget tøj, som man kan bruge; så mindsker man også risikoen for, at man skal sende tøjet retur.

Alle disse elementer og flere til er med til at gøre, at man får en god oplevelse på en webshop, så der er større chance for, at man kommer igen, hvorfor man skal prioritere disse elementer.

Flere Nyheder