Hvad indebærer ejendomsservice?

26 juli 2020
Astrid Pedersen

Hvis du er i tvivl om hvad ejendomsservice indebærer skal du tænke på den funktion som en vicevært i gamle dage udfyldte. Hertil kan du så lægge en række håndværker ydelser – og en kontinuerlig dækning af ejendommens behov, selv under ferie perioder.

Har du kontakt til et professionelt ejendomsservice firma kan du være sikker på at den daglige drift af ejendommen er i sikre og trygge hænder. Du vil kunne vælge ydelser så som trappe vask, snerydning, vindues polering og lignende fra eller til i din ejendomsservice løsning.

Du kan også vælge en ejendomsservice løsning som inkluderer klargøring af fraflyttede lejemål og daglig kontakt til beboerne i ejendommen. Og de dygtige medarbejdere hos dit ejendomsservice firma vil kunne bistå ved ad hoc opgaver så som oprydning i gård eller kælder, for eksempel i forbindelse med cykel oprydning eller ombygning.

Hvor kan jeg få hjælp til ejendomsservice på Fyn?

Har du ansvar for drift af en ejendom med beliggenhed i Odense eller i Svendborg kan du med fordel vælge MECO Service ApS som dit ejendomsservice selskab.

MECO Service ApS har mange års erfaring inden for servicering af bolig foreninger i alle størrelser og af samtlige typer. Uanset om din forening er en andels, ejer eller lejebolig forening kan MECO Service ApS udfærdige et tilbud som matcher foreningens og ejendommens behov perfekt. På den måde er du garanteret en aftale hvor du udelukkende betaler for de ydelser du har brug for.

MECO Service ApS kan for eksempel hjælpe med vindues vask og vask af solceller, trappe vask, snerydning og mindre reparationer på ejendommen. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ejendomsservice hos MECO Service ApS kan du altid kontakte virksomheden med henblik på et besøg i din ejendom og vurdering af dennes behov.

Læs mere, og kontakt MECO Service ApS, på hjemmesiden mecoservice.dk

Flere Nyheder