Hvorfor skal jeg købe en Kia?

14 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Der er mange gode grunde til at lade det nye sæt hjul i garagen sidde på en Kia. Den koreanske bil producent Kia er kendt for at sende solide og sikre biler på markedet, til priser der ligger i den absolut rimelige ende.

Kia er kendt for klassikere så som Kia Picanto, Kia XCeed og Kia Optima, men også modeller som Kia Carens, Kia Carnival, Kia Ceed, Kia Magentis, Kia Niro, Kia Rio, Kia Sorento, Kia Soul, Kia Sportage og Kia Stinger har fundet vej til danskernes hjerter.

Hvor kan jeg købe Kia i Vordingborg?

Er du bosiddende i den vestlige del af Sydsjælland, nærmere betegnet Vordingborg eller omegn? Så hedder di lokale Kia forhandler Max Due A/S.

Kia Vordingborg

Hos Max Due A/S kan du altid finde en stor og velassorteret beholdning af nye og brugte biler til salg, her under biler af mærket Kia. Når du køber din nye eller brugte Kia hos Max Due A/S, kan du være sikker på at du får en bil i top kvalitet som matcher dine og din eventuelle families behov for transport i det daglige.

Du vil med stor fordel kunne rådføre dig med de dygtige medarbejdere tilknyttet bilhuset Max Due A/S, og forvente den mest kompetente og kvalificerede vejledning angående køb af ny eller brugt Kia. De engagerede og dedikerede medarbejdere hos Max Due A/S er altid up to date med de seneste Kia modeller og ved alt hvad der er værd at vide om biler fra netop dette mærke. Dette er din sikkerhed for at du kommer hjem med en model som lever op til dine ønsker og præferencer hvad angr en ny – eller brugt – bil.

Du kan altid aflægge Max Due A/S en visit, eller du kan kontakte bilhuset via hjemmesiden maxdue.dk for en uforpligtende snak om dine behov for ny eller brugt bil.

Flere Nyheder