Kan en tømrer arbejde med alt slags træ?

28 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Nogle gange har man store forventninger til et erhverv.
Man tænker, at når de er uddannet til noget, så er det vel bare at pege og bede om at få dette eller hint løst på stedet.

Så glemmer man jo så bare, at det ikke er alting, der kan gå fra fantasi til virkelighed med et fingerknips – nogle ting kan slet ikke lade sig gøre.

Det er ofte fordi, at vi sætter alle erhverv under samme fælleskategori og ikke tænker over, at der findes underkategorier af samme slags, hvor man skal finde den fagspecialist, der er egnet til området.

Dette kan netop være noget med at arbejde med en speciel type af træ.

Derfor forventningsafstemmer man altid, når man tager fat i en given tømrer, for man vil jo lige høre ad, om det er en opgave, som vedkommende magter.

Kun en dum tømrer siger ja til noget, vedkommende ikke kan.

Vælg altid den rette tømrer

Som udgangspunkt kan de fleste tømrere godt arbejde med mange typer af træ, men det kan være, der er nogle, der foretrækker nogle bestemte typer af træ fremfor andet.

Men siden kunden altid har ret og ønsker en bestemt type af træ til noget arbejde, så er man måske nødt til at sende en ekspert op området ud – eller henvise til nogle, som man ved, der kan klare den givne opgave.

Som altid handler det jo om, at man får fat i den rette fagperson til området, og dem findes der også flere af under samme hovedparaply, og så er nogle bedre end andre.

Nogle gange får man så fat i nogle, der er bedre end andre, mens man andre gange virkelig rammer plet. Det er som regel også de tømrere, der er omtalt i miljøet og kendt for at være dygtige på det område.

Det kunne jo være en tømrer i Frederikshavn!

Flere Nyheder