Lån nemt små beløb som studerende eller arbejdsløs

06 juli 2017
Emilie Jacobsen
Lån nemt små beløb som studerende eller arbejdsløs

Hvis du er studerende eller arbejdsløs, kan du hurtigt komme i en situation, hvor du har brug for et mindre beløb til at købe noget for. Det kan være en ny cykel, en computer eller bøger til næste semester. Det er ofte ikke kæmpe store summer, som du skal af med, men fordi din økonomi er så lille, kan det være svært for dig at finde pengene. Samtidig kan det også være svært for dig at låne pengene i en bank, fordi du netop ikke tjener så mange penge. 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du nemt kan tage et lån som studerende eller dagpengemodtager, er det en god ide for dig at gå ind på hjemmesiden 117banker.com/da. Det er en stor og informativ hjemmeside, hvor de har en række gode artikler om forskellige emner i forbindelse med lån. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at danne dig et overblik over de forskellige typer af lån og de forskellige låneudbydere, der udbyder dem. 

Har du brug for et mindre lån, vil det ofte være nemmere for dig at få det gennem en privat låneudbyder frem for gennem en bank. Låneudbyderne har ofte langt færre krav og giver nogle langt mindre lån, end en bank gør. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Du kan for eksempel få lån på helt ned til 500 eller 1000 kroner. Hvis du skal købe en dyr bog til næste semester, kan det være det, der er med til at redde dig. 

Når du tager et mindre lån, kan du typisk låne op til 5000 kroner. Det vil altså være nok til, at du kan købe for eksempel en cykel eller en computer. Det vil derfor også være en god mulighed for dig, hvis du er studerende eller arbejdsløs. Så kan du nemt låne de penge, som du har brug for. 

Flere Nyheder