Lækre tørklæder
tørklæde

Lækre tørklæder

Du er i trygge hænder når du køber dit næste tørklæde hos https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder.

Den Aarhus-baserede forretning PashminaWear går så meget op i den rene og naturlige kvalitet at de sikrer sig at tørklæderne og materialerne de er lavet af, er fremstillet 100% forsvarligt. Pashminawear.dk går desuden også op i høj kvalitet og forhandler kun tørklæder i naturlige materialer som blandt andet uld, silke og cashmere.
Af tørklæderne til kvinder er de fleste af dem lavet af det blødeste lammeuld og fremstillet i Skotland. 

Det kan selvfølgelig være svært at vide om man rent faktisk køber god kvalitet gennem en webshop… og derfor har PashminaWear.dk altid gratis fragt, så man nemt og uden omkostninger kan få de bløde tørklæder hjem og selv mærke den høje kvalitet. Tilfredshedsgarantien består selvfølgelig i at tørklædet kan sendes gratis og fragtfrit tilbage igen hvis man ønsker det.

Stifterne bag PashminaWear.dk lover også at alle deres tørklæder er fremstillet uden brug af børnearbejdere og at deres cashmere er OEKO-TEX-certificeret.

Ud over at tørklæderne er i den reneste kvalitet er de også i mange forskellige farver og længder, så der forhåbentligvis er noget for enhver smag. Om man er til det spraglede eller mere klassiske  er jo en smagssag og der er heldigvis mulighed for at finde lidt af hvert i webshoppen.

Nu hvor vi har taget hul på den kølige sæson er det oplagt at tage et kig på den blå, nistrede halsvarmer der er strikket i den blødeste cashmere. Den udgør en flot og enkel accessory der både kan bruges indenfor og udenfor nu og det meste af året.
Dette tørklæde findes også mange andre farver… det er sådan et tørklæde man bliver så glad for at man sagtens kan afskaffe sig flere i forskellige farver! Tørklædet er desuden one size og oprinder fra det Indre Mongoliet.