Lav fantastiske plakater med dine egne billeder

04 december 2018
Lykke Holzmann Søby
Lav fantastiske plakater med dine egne billeder

Hvad ville du sige hvis jeg fortalte dig, at du selv – uden det helt store drama – kan skabe super flotte plakater af dine egne billeder, eller ved at vælge et billede i en stor billedbank? Ville du tro dine egne øre? Det er faktisk muligt. Du kan besøge og vælge et motiv eller billede ud fra en billedbank eller du kan uploade dine egne billeder. Ligegyldigt hvor du hænger billedet bliver der sørget for at din nye plakat passer til dig og dine behov.

Lav en plakat der pynter uanset hvor, du hænger den op. Hvis det er dine egne billeder der skal bruges som motiv, har du mulighed for at designe og uploade disse. Det er meget populært, og giver en grad af selvtilfredshed, når du ser din egen kunst pryde væggen derhjemme – det er der ingen tvivl om.

Man kan lave sine plakater i mange forskellige størrelser og naturligvis altid i meget god kvalitet.  Hvis du nogensinde har set smukke plakater på Facebook, Instagram eller Twitter eller på opslagstavler alt imens du går rundt omkring på gader og stræder, og haft et ønske om at du kunne skabe noget lige så smukt og have designer kvalifikationerne til at lave noget lignende. Så er det nu du skal slå til – det er netop lige præcis det du kan, og du kan stole trygt på, at du ikke behøver at være en dygtig grafisk designer for at skabe iøjnefaldende plakater.

Besøg https://sumopix.com/da så får du muligheden for at skabe unikke plakater, foto på lærred, lyddæmpende billeder fototapet og geografiske kort. Det er slet ikke svært, og det er en perfekt gave til forskellige familiemedlemmer til både jul, fødselsdage eller jubilæer.

En smuk og unik plakat som du selv har lavet er guld værd og en unik gave enten til dig selv eller en du holder af.

Flere Nyheder