MacVision – hurtig reparation af iPhones til konkurrencedygtige priser
iphone reparation

MacVision – hurtig reparation af iPhones til konkurrencedygtige priser

Har du tabt din iPhone på gulvet og knust skærmen, eller har du problemer med at få tænd/sluk-knappen, kameraet eller andre funktioner til at virke ordentligt? Så fortvivl ikke. Hos MacVision i Roskilde og Holte har de mere end 8 års erfaring med reparation af iPhones og andre Apple-produkter, og her kan du hurtigt og effektivt få din iPhone repareret til fornuftige priser. Du får til en lånetelefon, mens du venter, så du stadig kan være i kontakt med dine omgivelser. MacVision tilbyder desuden 24 måneders garanti på reparationer, og firmaet overtager også Apple-garantien, hvilket faktisk betyder, at du er rigtig godt stillet som forbruger. Det er dygtige og erfarne reparatører, som udfører reparationerne, der foregår i et ESD-beskyttet værksted. Du kan enten møde op og aflevere din iPhone, eller du kan fremsende den med posten. 

Reparationer til konkurrencedygtige priser

MacVision tilbyder mange typer af reparationer til fornuftige priser. Her https://www.macvision.dk/ finder du en oversigt over alle de iPhones modeller, som MacVision udfører reparationer på. Du kan bl.a. se, at du kan få udført reparation eller udskiftning af skærm, kamera, tænd/sluk knap, højtaler, mikrofon, ladestik, og batteri m.m. Prisen for hver enkelt reparation er helt gennemskuelig, så der er ingen ubehagelige overraskelser.

Skræddersyede serviceaftaler med gode rabatter til erhvervsvirksomheder

MacVision tilbyder favorable serviceaftaler til erhvervskunder, som har Apple-produkter eller Samsung smartphones. Der er op til 20 % rabat at få på reparationer af Apple-produkter, Samsung smartphones og tilbehør. Reparationerne udføres hurtigt og effektivt på værkstedet eller på arbejdspladsen, hvis det f.eks. opstår en krisesituation. Det er muligt at indgå gode kreditaftaler, og serviceniveauet er højt. MacVision dækker et stort område, som omfatter hele Sjælland, Fyn og Aarhus, og man kan både indlevere produkterne i Roskilde eller Holte eller få MacVision til at rykke ud i virksomhederne og løse problemerne hurtigt og effektivt for kunderne.