Sikkert segboard fra segboard.nu

18 juli 2017
Astrid Pedersen
Sikkert segboard fra segboard.nu

Et segboard – eller air board, swegway, hover board eller balance board, kært barn har mange navne – er ikke blot et stykke legetøj. Det er et miljø venligt og forureningsfrit transport middel, et instrument til træning af balance, koordination og motorik – og samtidig en super trendy måde at få motion på!

 

Mange berømtheder sværger til det selvbalancerende segboard, når det handler om at transportere sig med stil og elegance. I modsætning til segboardets mere kendte fætter, segwayen, er et segboard ikke udstyret med styr og styrepind – man har således begge hænder fri til andre formål, når man svæver af sted på sit segboard.

 

Et segboard består af to motoriserede hjul, som er forbundet til et par bevægelses sensitive pads, på hvilke man placerer sine fødder. Teknologien i et segboard relaterer sig til den lignende teknologi i en segway – det indbyggede gyroskop registrer førerens bevægelser og tyngdepunkt via de to pads. Hastighed og kørselsretning kontrolleres af førerens kropsbevægelser og balance punkt – skarpe sving udføres ved at twiste de to pads ved hjælp af fødderne. Således kan man udføre mange snilde tricks med det fleksible segboard, så snart man har lært de basale manøvrer og kan holde balancen. Et segboard kan komme op på en hastighed af cirka 20 km/t.

 

Når du køber segboard til dig selv eller din familie, bør du først og fremmeste sikre dig, at dit nye segboard lever op til de gældende standarder for sikkerhed. Der har været episoder, hvor ikke godkendte segboards brød i brand på grund af utilstrækkelig sikring af lithium batteriet og defekte kabler. Dette kan have fatale følger, hvis dit segboard for eksempel ligger i dit bagage rum, eller du har valgt at opbevare det inden døre.

 

Hos segboard.nu fører vi udelukkende CE certificerede segboards i vores online shop. Når du køber dit segboard hos segboard.nu, er du i trygge hænder – vort sortiment indeholder udelukkende segboards i høj kvalitet fra anerkendte producenter, og er tilmed testet af det velanset danske institut Delta. Det er din tryghed for, at dit segboard ikke antænder spontant. Du er dog ikke herigennem forsikret mod fald ulykker, så vi anbefaler, at du, sammen med dit første segboard, anskaffer det nødvendige sikkerheds udstyr i form af godkendt og justérbar hjelm, albue beskyttere og knæ beskyttere. Til den absolutte nybegynder anbefaler vi endvidere den smarte Segboard Stick, som er en styr med teleskop stang, som kan tilpasses din højde og nemt monteres på dit segboard.

Flere Nyheder