Undgå nepotisme i property investment
property investment

Undgå nepotisme i property investment

At arbejde med property investment kan for nogle føles som lidt af en lukket klub at komme ind i, fordi man virkelig skal være god til at arbejde med den slags for at være blandt de førende, for selv de sekundære af slagsen stiger mange kunder udenom, da de forventer kun det bedste med især den slags.

Så det kan virke som en branche, hvor alle kender hinanden på godt og ondt; der er hemmelige håndtryk, det er en art klub, man skal have en nøgle for at komme ind og være med – hvem sagde noget om en loge?

Dette er selvfølgelig bare en opfattelse af tingene, men måske har du læst andre artikler over, hvad de kræver af evner, hvordan man skriver en ansøgning, og hvordan man udnytter ens netværk til at komme ind i branchen med property investment.

For det kan nemlig godt betale sig at kende nogle, der kender nogle og så videre, der kan sige “god” for en, at man kan blive ansat i en stilling, der enten er ens ønskede, eller man aspirerer til at nå helt til tops, hvor man forsøger at komme dertil via resultater og ikke dolke andre i ryggen.

Men derfor skal man også passe på, at der ikke går nepotisme i den, og man så kigger på relationer end evner, når man ansætter. Den slags kan køre en virksomhed i sænk – også ved property investment.

Hvis du ikke lige ved, hvad nepotisme er, så er det et gammelt udtryk for, at man ansætter folk, man kender, som kan være familiemedlemmer, nære venner eller ligefrem ægtefæller.

Det gør man så både for at give dem et job, hjælpe dem på vejen, fordi man har ondt af dem, eller fordi man vil drive en virksomhed med folk, man kender og ved, hvordan de reagerer og arbejder.

Den slags er ikke smart, da man altid skal kigge på evnerne først.